A biztonság embereinek tiszteletbeli testőre lett a Bajcsy Kórház főigazgatója

Dr. Bodnár Attila főigazgatót a Nemzetközi Testőr és Biztonsági Szolgálatok Szövetsége – angolul: International Body Guard and Security Services Association (IBSSA) – tevékenységének elismerése jeléül tiszteletbeli tagjává, és egyben az IBSSA nemzetközi orvosi bizottságának tagjává választotta.
A Budapesten 1994-ben alapított IBSSA – a civil biztonságszolgálati és biztonságtechnikai szféra független nemzetközi szövetsége – ma már 120 országban van jelen. A szövetség non-profit szervezet, tagjai tevékenységét nemzetközi szinten összefogja, segíti. Az IBSSA tiszteletbeli tagjai között aktív és nyugalmazott tábornokok, államelnökök, miniszterek, világsztárok és más híres személyiségek szerepelnek. Így Magyarországról tiszteletbeli tag Pintér Sándor belügyminiszter és Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ főigazgatója is.
Az IBSSA magyar szekciójának több mint 500 fős tagsága mögött közel 100 cég és 25 ezer biztonsági őr vagy testőr áll.
A mai naptól a Nemzetközi Testőr és Biztonsági Szolgálatok Szövetség tiszteletbeli tagjaként köszöntik dr. Bodnár Attilát, a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet főigazgatóját. Dr. Bodnár Attila főigazgató 2016 óta tiszteletbeli tagja a Nemzetközi Rendőr Egyesületnek – Internetional Police Association (IPA) – is.
„Az elmúlt hét évben, mióta irányítom az intézményt, megkülönböztetett figyelmet fordítunk azokra a szervezetekre és tagjaikra, akik részt vállalnak a biztonságos élet megteremtésében. A Bajcsy Kórház dolgozóival közösen az egészségesebb élet megteremtésével vesszük ki ebből részünket. A tiszteletbeli tagság, mely nagy erkölcsi elköteleződést jelent számomra, azt bizonyítja, hogy helyes stratégia mentén végezzük ezt a tevékenységünket.” – nyilatkozta dr. Bodnár Attila, a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet főigazgatója.

Egyéb kategória