Színes gumiburkolatot kapott a Bóbita Óvoda udvara

  \"\"\"\"\"\" \"\"\"\"

\"\"

Riz levente polgármester, Dunai Mónika bizottsági elnök, Rózsahegyi Péter képviselő és Tóth Sebestyén százados, a XVII. kerületi Katasztrófavédelmi Csoport vezetője óvodások segítségével vágja át a nemzeti színű avatószalagot a megújult udvar szélén, a háttérben húzódó kerékpártároló előtt    
 
Megújult a rákosligeti Bóbita Óvoda udvara. A régi, töredezett betonlapok helyét színes, vízáteresztő, öntött gumiburkolat vette át, biztonságos terepet nyújtva a gyerekek számára a játékhoz, a szabadidős elfoglaltságokhoz. Megjavították a kerékpártároló elhasználódott tetejét, a létesítmény előtetőt kapott, s a fedél alatt – belső leválasztás révén – mostantól van helye az óvoda szerszámainak is.
 
Riz Levente polgármester köszöntőjében egyebek mellett felidézte a tavaly májusi napot, amikor az RLB zenekar még a betonos udvar szélén letáborozva muzsikált az ünneplő óvodásoknak, intézményi dolgozóknak, szülőknek. (A tudósítás végén belehallgathatnak az akkori koncertbe – a szerk.)
Az ünnepélyes avatáson részt vett Dunai Mónika bizottsági elnök, és Rózsahegyi Péter Rákosliget önkormányzati képviselője.
Tekintsék meg az RLB zenekar 2012. május 11-i koncertjét a még betonos udvarú óvodában.
 
Egyéb kategória