Éremeső az országos döntőben is

\"\"

\"\"

2017. december 2-3-án rendezték teke sportágban az Országos Serdülő/Ifjúsági Egyéni, Sprint és Összetett egyéni döntőket. A lányok Szentgotthárdon, a serdülő fiúk pedig az FTC tekepályán versengtek a fényes érmekért. A Rákoshegyi VSE 1 fő serdülő fiú, 2 fő ifjúsági leány és 5 fő serdülő leány versenyzővel képviseltette magát a versenyeken.

Szombaton az egyéni 120 vegyes gurításos versenyére került sor. A serdülő fiúknál Diviki Szabolcs a 11. helyet szerezte meg. Ifjúsági leányoknál Tóbiás Anett ezüstérmes lett, Tóth Katalin pedig a 4. helyen végzett. A serdülő leányok közt Pásztor Enikő – mindösszesen 6 fára a dobogótól – 4., Bálintfy Cintia 7., Kis Horváth Luca 9., Papp Hajnalka 15., és Balázs Blanka Angéla 16. lett.

Másnap Pásztor Enikő megnyerte a sprint versenyszámot és aranyérmes lett, Tóth Katalin összetettben lett ezüstérmes, Tóbiás Anett pedig az előző napi ezüstérme mellé szerzett összetettben egy bronzérmet. Kis Horváth Luca hajszállal maradt le az éremről, miután dupla szétdobásban 2 fával kikapott ellenfelétől és így nem jutott be a legjobb 4 közé (a 4 között már biztos az érem, mivel nem rendeznek bronzmérkőzést). A rákosmentiek hétvégi össztermése 1 arany-, 2 ezüst- és 1 bronzérem, melyhez ezúton is szívből gratulálunk!


Rózsa Balázs

Rákoshegyi VSE

Egyéb kategória