Lapszemle – Rákosmenti Hírek

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

\"\"

A padról szóló hír az októberi hónap információs piros ásza

\"\"

Csak nincs valami baj, jegyző asszony?

November 11-én megjelent a Rákosmenti Hírek legfrissebb, októberi száma. Címlapján egy pad igyekszik izgalomba hozni az olvasókat. A fél oldal nagy részét lefedő felvételen jól látszik a pihenőhely négy lába, az egészséges ülőfelület és a háttámla is. A felújítási munkálatokkal most lettek kész, így a hideg, esős-havas idő megérkeztére az utcabútorok megújulva várják a közterületeken megpihenni vágyó rákosmentieket.
A padról szóló hír nyilvánvalóan az októberi hónap információs piros ásza, épp ezért különös szerencse, hogy Simicskó István honvédelmi miniszter Rákosmentén tett látogatása nem szorult ki miatta az újságból, a lap negyedik oldalán szorítottak neki helyet.
Az újság második oldalán dr. György-Rúzsa Ágnes, Rákosmente jegyzőjének rendkívül bánatos fényképe kelti föl azonnal az olvasó érdeklődését. – Csak nincs valami baj, jegyző asszony? – kérdeznék azonnal az olvasók, akik a kép láttán elsőre azt gondolhatnák, valami bánat érhette szegénykét. Azonban kiderült, hogy erről szerencsére nincs szó. Az írás címe jelzi, hogy továbbra is népszerű a Nyugdíjas Szabadegyetem.
A Rákosmenti Hírek harmadik oldalán egy többszörösen is örvendetes hír található. Starthoz közeli a Ferihegyi úti szakrendelő fejlesztés, olvashatjuk a címben. Alcím: „Jelentette be a jó hírt Riz Levente polgármester Facebook-oldalán.” A hír azért többszörösen örvendetes, mert a Rákosmente Szakrendelő bővítéséről szóló információt Riz Levente több, mint tizenegy éves polgármestersége alatt a városvezető most jelentette be éppen 156. alkalommal, nem először dobogtatva meg tehát vele a kerületiek szívét.  

 

 

 

Egyéb kategória