Bekerül-e a Szuperkupa holnaptól a Fradi Múzeumba?

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

\"\"

Sipos Jenő MLSZ sajtófőnök Rákosmentét is képviselte a mai sajtótájékoztatón. Thomas Dollal szívesen álltak oda a gazdára váró trófea mellé, amelyről holnap lekerül valamelyik szalag.  

Az MLSZ szervezésében szombat délelőtt tartották a vasárnapi (Székesfehérvár, Sóstói Stadion, 20.15) Szuperkupa-döntő hivatalos sajtótájékoztatóját Budapesten, a Kopaszi-gáton.
A sajtótájékoztatón a két vezetőedző, a Vidi részéről Bernard Casoni, a Ferencvárostól Thomas Doll, valamint a csapat egy-egy kulcsembere, Juhász Roland és Gyömbér Gábor vett részt. A zöld-fehérek szakvezetője elmondta: tetszik neki a Szuperkupa-trófea, szívesen látná a Fradi Múzeum vitrinjében a vasárnapi összecsapás után.
– A rövid felkészülés során a legfontosabb feladatunk az Európa Liga-meccsre való felkészülés volt, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem vesszük komolyan a Szuperkupa-döntőt. A bajnok ellen trófeáért küzdeni mindig komoly presztízst jelent, és ez a döntő jól illik mindkét csapat felkészülési programjába. A Szuperkupa nagyon jól néz ki, szerintem a Fradi Múzeumban tudnánk még neki helyet találni – mondta Thomas Doll.
Francia kollégája, kiemelte: mivel nemrégiben érkezett Magyarországra, számára fontos cél volt a felkészülés során az is, hogy tökéletesen megismerje játékosait.
– Az edzőtábor kiváló lehetőséget biztosított arra, hogy megismerjem a játékosaimat, elégedett vagyok velük és az eddig végzett munkájukkal. Vasárnap remek lehetőség áll előttünk, hiszen trófeával indíthatjuk a szezont – fogalmazott Bernard Casoni.
Juhász Roland és Gyömbér Gábor is kiemelte, hogy egy kupadöntőt mindig komolyan vesznek a játékosok, még akkor is, ha jelenleg a nemzetközi kupameccsekre való felkészülés is fontos feladatuk a csapatoknak.
A sajtótájékoztató moderátora Sipos Jenő, az MLSZ sajtófőnöke volt. A ferencvárosi gyökerekkel rendelkező kommunikációs szakember Rákoshegyen él, így a nagy izgalommal várt vasárnapi mérkőzés beharangozó rendezvényén Rákosmente is képviseltette magát.

Egyéb kategória