Bronzérmes lett a Rákosmente csapata

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

\"\"

Harmadik lett Rákosmente kispályás futballcsapata a Magyar Önkormányzatok Foci Kupáján, amelyet ma rendeztek a Vasas Fáy utcai Sportközpontjában. Második helyen a XVIII. kerület végzett, aranyérmes a Hajdúhadház csapata lett.
Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára indította útjára a Magyar Önkormányzatok Foci Kupáját, amelyen a keleti országrész több megyei jogú városának és nagyobb településének válogatottja társaságában Budapest „keleti” részének, azaz a pesti oldalnak több kerülete is önkormányzati kispályás csapattal képviselteti magát. A nyugati országrész számára tavaly évvégén rendezett hasonló tornát a most is a házigazda szerepét betöltő PromoSport Kft.
„Büszkék vagyunk arra, hogy amíg a két felvonásos országos esemény első részében tavaly még csak 24 csapat vetélkedett, ezúttal már 36 település illetve kerület amatőr labdarúgói mérik össze az erejüket – hangsúlyozta Szalay Gergő, az ötletgazda és rendező PromoSport Kft. ügyvezetője.
A szombati esemény kiemelt főtámogatója és társ-ötletgazdája az E.ON Energiakereskedelmi Kft., főtámogatója pedig a Vodafone Magyarország Zrt. volt.

\"\"
Az Üllő-Rákosmente mérkőzés gólgazdag összecsapást hozott. A Rákosmente nyert 4-0-ra. Felvételünkön két polgármester. Kissé Szabó Katalin, Üllő vezetője fényképezőgéppel a kezében szugerálja a labdát kapun kívülre. Hetes mezben pedig Riz Levente dinamikus előretörés végén veszélyeztet.

Egyéb kategória