Itthon tartotta a három pontot a Rákosmente

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

\"\"

Bojtor László ordító gólhelyzetben már csak a kapussal állt szemben. Ezúttal kimaradt a lehetőség.

Fotó: Honti Tünde

Küzdelmes mérkőzésen Rákosmente-BKV Előre 1-0 (1-0).
Az NB III. Nyugati csoportjának ma délutáni mérkőzésén mindkét csapat nyílt sisakkal támadott, mezőnyfölényt azonban egyik csapat sem tudott kialakítani. Gólhelyzetei azonban az RKSK-nak adódtak olyannyira, hogy a félidő felénél előbb egy kapáslövés találta el a bal kapufa alját, majd – ugyanennek az akciónak szinte folytatásaként – a jobb kapufa hárította „nagyot csattanósan” az újabb löketet.
A gól az első félidő utolsó percében született, mintha csak köszönteni akarta volna vele a csapat a Pesti úti pályára éppen akkor kiérkező Riz Levente polgármestert. Gyors akció végén balszélről szállt be a labda, amelyet a jó ütemben érkező Turcsik Tamás vágott a kapu közepébe.
Fordulás után sem változott a játék képe. Egy-egy keményebb közbelépés után itt is, ott is villant a sárga lap, mindkét csapat hármat-hármat gyűjtött belőlük. A hazaiaknak még egy kapufára futotta a félidőben, ezúttal egy szabadrúgást vágódott ki a felső lécről.
Az utolsó pillanatokban Bojtor László előtt nyílt óriási lehetőség. Egyedül vezethette kapura a labdát, a védő három méterrel mögötte loholt utána. A látszólag könnyűnek látszó lehetőséget azonban nem sikerült kihasználni, a kapusról kipattant a labda.
A három pont azonban így is zsebben. A csapat tagjai a mérkőzés után külön megköszönték az utánpótlás csapatok tagjaiból verbuválódott cérnahangú, de nagyon lelkes szurkolótábornak a folyamatos bíztatást.
A Rákosmente tehát továbbra is veretlen az idei meccseken. Se a felkészülési, se a bajnoki öt meccsén eddig nem talált legyőzőre. A szurkolók remélik, hogy ez a jó sorozat a jövőben is megmarad. 

\"\"

Nagy az öröm meccs után. Játékosok, törzsszurkolók együtt örvendeznek az újabb sikernek.

Egyéb kategória