Benkő Regina ötszörös fitness világbajnok

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

\"\"

Benkő Regina gyakorlat közben

Szerbiában rendezték meg az 5. Gyermek Fitness Világbajnokságot, ahol szenzációs sikereket ért el kerületünk két gyermeke. Mindketten a Kossuth Lajos Általános Iskola tanulói és a Johnny Fitness versenyzői. Benkő Regináról már többször is hallhattunk, aki címvédőként indult a versenyen. Világbajnoki címét sikerült megtartania, aranyérmet szerzett ismét! Nővére Benkő Fruzsina pedig ezüstérmet hozhatott haza!
A középdöntőt Újvidék (Novi Sad) gyönyörű Nemzeti Színházában rendezték és több, mint 7 órát vett igénybe. Összesen 113 fitneszgyakorlatot mutattak be a gyerekek, utána pedig a versenyzők fizikumát értékelték. Az előbbiek alapján korosztályonként kiválasztották a hat döntőst, akinek este a fináléban az ünnepélyes megnyitó és felvonulás után ismét be kellett mutatni a gyakorlatát. 
A rendezők Benkő Reginát hirdették a legeredményesebb versenyzőnek, aki idén már az 5. aranyérmét szerezte. Az eddigi megrendezett Gyermek Fitness Világbajnokságok mindegyikén indult Regina és mindegyikét megnyerte!!!  Ötszörös világbajnok!

\"\"

\"\"

Benkő Regina nővérével, Fruzsinával a serlegekkel és az érmekkel

Egyéb kategória