„Puszilom a polgármestert!”

\"\"

\"\" \"\" \"\" \"\"

\"\"

Egervári Gyula a Cinkotai út környékén egy kunyhóban lakik. Mindig részt vesz az ételosztáson, nagyon örül a lehetőségnek. Ma azonban a babgulyáson kívül mást is kapott.

Egervári Gyula ma a forró babgulyás mellé extra adományként kisbaltát, csavarhúzót, kalapácsot is kapott Szabó Tiborné képviselőtől, az ételosztás főszervezőjétől és Tóth Csaba Csongortól, a lebonyolítás egyik felelős vezetőjétől.  
Egervári úr hajléktalan, egy huzatos kunyhóban lakik a Cinkotai út mellett. A hivatal szociális munkásai a tavalyi hajléktalan-látogatási akció során kerültek vele kapcsolatba. Segélyért ugyanis nem jár a hivatal nyakára. Józan életű, felelősséggel hasznosít minden segítséget, amit kap. Hat éve eszi a hajléktalanok keserű kenyerét, másfél éve lakik a kunyhóban. A nagy hidegben hulladék-fával igyekszik fűteni. Szerszámait azonban a minap ellopták, ennek pótlására kapta a kisbaltát, a kalapácsot és a csavarhúzót.
– Nekem ezek a szerszámok az életemet mentik meg! – mondta örömmel.
– És az ételosztásról mi a véleménye?
– Csodálatos! Puszilom a polgármestert, amiért ezt lehetővé tette, s mindenki mást, aki segít neki az emberséges vállalás teljesítésében! – tette hozzá Egervári Gyula.
Az ízletes ételt ma délelőtt Krupánszki Teréz főzte, a Rákosmenti Karitasz hölgyei ezúttal is segítettek a lebonyolításban.  
 
\"\"
 
Életmentő segítség: Egervári Gyula átveszi az életmentő szerszámokat Szabó Tiborné képviselőtől, az ételosztás főszervezőjétől és Tóth Csaba Csongortól, a lebonyolítás egyik felelős vezetőjétől.
 
Egyéb kategória