Postaládánkból – Tényleg elmarad az akadálymentesítés a Hat Ház programban?

\"\" \"\" \"\"
 
Postaládánkból
Tényleg elmarad az akadálymentesítés a Hat Ház programban?

Tisztelt Szerkesztőség!

 
Nagyon szeretem ezt az elektronikus kiadványukat. A hírek rólunk szólnak és értünk történek az események.
Én és idős, nagyon beteg Édesanyámmal a HAT HÁZ egyikében, a 166. számban lakunk. Imádjuk a lakókörnyezetünket, főként miután ilyen szépen megújult és ennyire kulturált lett.
Nagyon várjuk a rehabilitáció következő lépését, amit úton-útfélen látunk képekben, olvasunk róla minden kiadványukban: a HAT HÁZ nyílászáró cseréit és az akadálymentesítést.
Rengeteg az idős ember a házunkban, és bizony hétvégeken alig-alig tudják magukat a kis bevásárló táskájukkal, kocsijukkal felvonszolni a 9 db lépcsőfokon, mire feljutnak a liftig, azaz a földszintre.
Szóval, nagyon várjuk az akadálymentesítést!!!
Tegnap (május 29-én – a szerk.) Közgyűlés volt a Társasházunkban, és a közös képviselőnk sajnálattal közölte, hogy NEM LESZ AKADÁLYMENTESÍTÉS, mert annak a költségeit kihúzták a költségvetésből, bár az EU-s pályázat ennek a munkálatnak az elvégzésére is kiterjed. Ha jól értelmezem, KÖTELEZŐ megvalósítani.
Kérem szépen, nyugtassanak meg minket, "Hat Ház lakókat", hogy valóban meg fog történni a Hat Ház akadálymentesítése.
Még azt is el tudjuk képzelni, ha hely hiány miatt a hosszú levezető szakaszok helyett MOZGÁSSÉRÜLT lift kerül felszerelésre a lépcsők aljára.
Jelen esetben idős, tolókocsiban mozdítható, szállítható Édesanyámat csak így tudom kihozni a házból. A keskeny, nagyon meredek babakocsi-lejáró erre a célra teljesen alkalmatlan, sajnos.
Köszönöm szíves és gyors válaszukat:
Németiné Horny Cecília
1173 Bp., Pesti út 166. II/15.
Kérem, juttassák el ezt a levelemet a Polgármester Úrhoz is.

Tisztelt Asszonyom!
 
Köszönjük levelét!
Szerkesztőségünk információi szerint nem marad el az akadálymentesítés a programból. Ezen információ azonban nem hivatalos. Remélhetőleg az illetékesek olvassák sorait, s mielőbb meg tudják erősíteni levelükben szerkesztőségünk nem hivatalos ismereteit. Amint megkaptuk a választ, azonnal közreadjuk a Tizenhetedik Online ön által is kedvelt publikációjában. Olvasson továbbra is bennünket!
Tisztelettel:
Horváth K. József
főszerkesztő
Egyéb kategória