Sikoltós sikert aratott az Olivér vasárnap

\"\"\"\"\"\"

\"\"

Horváth Tamás alpolgármester köszönti az elősadás résztvevőit

Nagyszerű premier sikeredett az Olivérből tegnap, január 29-én délelőtt és délután a Gózon Gyula Kamaraszínházban.
A bemutatók utáni hagyományos bankett előtt folytatódott ugyanaz az ünneplés, amely a darab végén, a nézőtéren elkezdődött. A közel harminc rákosmenti diák részvétele az előadásban megtette hatását. Az amúgy is rendkívül szórakoztatóra sikeredett sodró lendületű, szép betétdalokkal, nagyszerű felnőtt- és gyerekszínészi alakításokkal, emberközeli rendezéssel színpadra állított musical fogadtatására néhány lapáttal rátett, hogy a közönség soraiban ott ültek az iskolák képviselői, tanulói, a szülők, hozzátartozók. Jelenlétük a kirobbanó tapsokban, a heveny tetszést reprezentáló sikításokban, ovációkban, bravózásokban öltött leginkább testet.  
Jutott a hangos tetszésnyilvánításokból Horváth Tamás alpolgármesternek is, aki az előadás után köszöntötte a produkció megformálóit és a publikumot. Az alpolgármester meghatottan beszélt a látottakról, jelezve, ragyogó ötlet volt, és óriási munka lehetett a közel harminc gyerekkel közösen egy ilyen produkciót összeállítani, sikerre vinni. Horváth Tamás elismerését fejezte ki Szabó Ágnesnek, a Gózon Színház vezetőjének, aki – a gyerekek és a fellépő színészek álláspontja szerint is – kiemelkedő szerepet vállalt a produkció színpadra állításában.
A darabot legközelebb február 4-én tekinthetik meg az érdeklődők 11, illetve 15 órai kezdettel a Gózon Gyula Kamaraszínház színpadán.

Egyéb kategória