Szilveszteri hír a sebességcsökkentő- és az oldalborda találkozásáról

\"\"\"\"\"\"\"\"

\"\"

Őrjárat a fekvőrendőrön

Fekvő rendőrre, pontosabban fekvőrendőrre lépett az óesztendő utolsó napjaiban Koszorúsné Tóth Katalin, az egyes számú választókerület önkormányzati képviselője, aki a két ünnep közötti napok egy részét is munkával töltötte.
A leánykori nevén forgalomcsillapító küszöbként, egyes vidékeken sebességcsökkentő bordaként emlegetett alkalmatosságok – a képviselő közreműködésével – nemrég kerültek az egyes körzetben lévő forgalmas Marabu, illetve Borsó utcába.
Katalin, úgyis, mint oldalborda – talán nem minősül családi titok kifecsegésének – élete párjától minapi születésnapjára egy egész birkát kapott ajándékba. A sebességcsökkentő bordák balszerencséjére a képviselő a jámbor állatból készült egyik ünnepi ebéd utáni sétált végig a frissen elkészült fekvőrendőrökön, amelyek azért – mint felvételünk mutatja – könnyedén dacoltak az ínyenc falatok okozta nyomatéktöbblettel.
A madárdombiak nagy örömmel vették tudomásul: a forgalomcsillapító küszöbök terhelési próbája sikerült. Így végre tartós megoldás születetett a gyorshajtók
– a helyi lakók által – régóta áhított megfékezésére.  

Egyéb kategória