Győzelemmel zárt a Rákosmente

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

Győzelemmel zárta az őszi fordulót Rákosmente labdarúgó csapata. Tegnap, november 26-án 2-0 arányban legyőzte hazai pályán a Felsőtárkány csapatát. Az első félidőben kiegyenlített játék folyt a pályán, de ordító helyzeteket előbb a vendégcsapat hagyott ki. Aztán a Rákosmente is felzárkózott hozzájuk, sőt egy szép szabadrúgás után a felső lécen csattant Lukács Bálint bombája.
A második félidő a Rákosmente javára billentette a mérleg nyelvét. Előbb 11-ből Lukács Bálint, majd a mérkőzés vége felé Grezsák Zsolt szerzett gólt, kialakítva a végeredményt. A győzelemhez mindenképpen kellett Komora László kapus néhány bravúrja is.
A Rákosmente így a negyedik helyen zárta a szezont, ugyanannyi ponttal (25), mint a harmadik DVTK. A miskolci csapatot több győzelme alapján sorolják az első helyre.
A tegnapi nap tragikus híre, közlekedési balesetben elhunyt Gajda István, a szomszéd vár, Maglód csapatának 31 éves ragyogó csatára, aki sokáig vezette a góllövő listát a Mátra csoportban, s a szezon végén is a második legeredményesebb játékos volt. Gajda 10 évesen vált igazolt labdarúgóvá az Ikarus színeiben. Rövid kitérő után a Ferencváros kötelékébe került, ahol bajnoki címet nyert. Ezután szerepelt Pápán, Szombathelyen, Diósgyőrben és a Honvédban is. Pályára lépett a Bodajk, a Szigetszentmiklós, a BKV Előre és Békéscsaba csapatainál is.
A Rákosmente vezetői, szurkolói Tóth Zsolt tolmácsolásában azonnal részvétüket nyilvánították Melczer Jánosnak, a Maglód FC ügy vezetőjének.   
Egyéb kategória