Kikapott a Rákosmente a második fordulóban

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

Váratlan, kétgólos vereséget szenvedett a Rákosmente NB III-as labdarúgó csapata tegnap, augusztus 27-én az Ózd együttesétől az Edző téri pályán (0-2).
A vereség inkább a felkészülési és a Magyar Kupa mérkőzésekhez képest volt váratlan, amelyeken kifejezetten jól szerepelt a csapat. A múlt heti bajnoki nyitányon mutatott játékhoz képest nem, akkor már nem jeleskedtek a legények, döntetlennel jött el a Rákosmente az NB III-as újonc otthonából. Tegnap valamivel jobban ment a játék, de inkább csak a második félidőben futottak gördülékenyebben az akciók.
Az első gól a 12. percben Ruszó János szabadrúgásából esett, jól helyezett lövés végén. A második pedig a 86. percben Füleki Csaba révén, amikor a Rákosmente mindent egy lapra feltéve rohamozott. Egy gyors ellentámadásnál azonban nyitva maradt a védelem közepe, s az ózdi csatár könnyedén szerezhette meg a második gólt.
A hazai szurkolók hiányolták a kezdő csapatból Less Tamást, akinek második félidei beállításával lényegesen gólveszélyesebbé vált a Rákosmente játéka. Keresték Lukács Bálintot is, aki az elmúlt meccseken jól muzsikált, s az irányító középpályás posztja nélküle betöltetlen. Faragó István támadójátéka ezúttal is inkább alibifoci volt, mint valódi labdarúgás. Grezsáknak pedig nyilvánvalóan sok a két félidő, a második játékrészre el is fáradt, megmozdulásai nem voltak veszélyesek.
Papp József, a klub lelke-motorja-elnöke ma érkezik haza éves szabadságáról. Személyes jelenléte nagyon fontos a csapat jó teljesítménye szempontjából.
Szeptember 3-án a Dunakeszi Vasutas lesz az ellenfél Dunakeszin, 16.30 órai kezdettel. A Dunakeszi eddig egy győzelmet ért el. Az előző bajnokságban az Ózddal együtt a hátsó régióban végzett. 
Egyéb kategória