Bóbita napi sokadalom

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

\"\"

Fergeteges Bóbita nap volt pénteken a Bóbita Óvodában. Jelenlegi, leendő és volt óvodások szüleikkel együtt vettek részt programjainkon. Volt itt minden, ami szem-szájnak ingere. Az óvoda dolgozói mindent megtettek azért, hogy ez a nap minden idők legjobb, leghangulatosabb Bóbita Napjaként maradjon meg a résztvevők emlékezetében.
Nagyon jó érzés volt megtapasztalni a szülők részéről is azt a segíteni akarást, amivel ők maguk is példát mutattak abban, hogy a jó cél érdekében még ők is részt vettek a mozgásos versenyjátékokban, az arcfestésre várva kígyózó sorokban türelemre intették gyermekeiket, hogy az apukák is táncoltak a műsor végén.
Ennek a hangulatnak is köszönhető, hogy már írásos köszönő levelet is kaptunk, melyből szeretnék idézni néhány sort:
„Ezúton szeretném megköszönni a Szülői Közösség nevében az Összes Óvodai Dolgozónak az idei Bóbita Napon nyújtott odaadó munkáját, a vezetés profi szervezését, az összeszokott és összetartó „CSAPAT” előkészülését, rutinos lebonyolítását.
Köszönjük a sok ötletes és változatos – szülőknek és gyerekeknek egyaránt – közös élményt nyújtó udvari játékos feladatot, a szórakoztató hangulatos koncerteket, az arcfestő és csillámtetováló kolléganők kitartó munkáját és türelmét, a kézműves sarok közös alkotási lehetőségét, illetve a konyhában „varázsolt” rengeteg finomságot, ahol mindenki találhatott kedvére való falatokat.
Köszönjük a szülői felajánlásokat, mint pl. a lovaglási lehetőséget, tombola és zsákbamacska nyereményeket.
Így megvalósulhat a kiscsoport parkettázása, ami szükséges és méltó folytatása lehetne az idei fejlesztéseknek, az emeleti redőnyök és a földszinti napellenzők beszerzés és felszerelése után, melyeket gyermekeink nevében is köszönünk.”
Belláné Markó Katalin
óvodavezető
Egyéb kategória