A választói bölcsesség megakadályozta, hogy Szilágyi György rárontson Rákosmentére

A választói bölcsesség megakadályozta, hogy Szilágyi György rárontson Rákosmentére

Szilágyi György, ma már szerencsére volt országgyűlési képviselő jól ráijesztett Rákosmente és Kőbánya népére.

Jobbikos előélete alapján az előválasztás révén ő lett ugyanis, aki a gyurcsányistákat képviselte a parlamenti választáson. Őszintén szólva nem túlzottan értettem már akkor sem, hogy a Rákosmentén igazán ismert és a helyi politikában járatos szocialista Lukoczki Károly helyett a kerületért semmit nem tevő, a nácizásból viszont annál inkább a részét kivevő Szilágyit hozták ki győztesen, ami egyenlő volt a helyi baloldalnak önmaga lábonlövésével.

Aztán eljött április 3-a és beigazolódott az emberek megérzése. Egy ilyen negatív előéletű jelölt, mint Szilágyi képtelen megverni Dunai Mónikát, aki az elmúlt négy évben olyan kiemelkedő munkát végzett Rákosmentéért és Kőbányáért, hogy Budapesten egyedül őt nem tudta legyőzni gyurcsányista kihívója.

Kedves Olvasó! A kampány hajrájában Szilágyi György több utcafórumon járt Rákosmentén, amelyeken a 888.hu főmunkatársaként igyekeztem tőle megtudni néhány dolgot aktuális politikai kérdésekről. Ő azonban nagyon elhárító volt, mondván a választóival óhajt beszélgetni.

Így is elkészült két írás, amit most a Tizenheteik Online-on azért teszek közzé, hogy megerősítsem a választókerületiek döntésének bölcsességét.

Ebből az alábbi két jegyzetből is kiderül, milyen jól döntöttek, amikor a többség Dunai Mónikára adta szavazatát.   

Jobbik-tempó: Szilágyi és Jakab nem engedett rákérdezni a párt náci valóságára | VIDEÓ

A fitymálózó Szilágyinak már a baloldal is csak kifutó helyet adott

Fotó: Facebook

Tizenhetedik