Új mezben az RKSK kézilabdás lányai

Sztancsik Csaba ecseri vállalkozónak köszönhetően a Rákosmenti KSK felnőtt női kézilabda csapata ez év májusától Koszta Sped felirattal ellátott új, minőségi szerelésben játszhatja az idei bajnokság még hátra lévő NB2-es mérkőzéseit.

 
Az üzletember az Újlak utcai általános iskola tornatermében, a csütörtök esti edzés előtt adta át a női kézilabdásoknak a 20 darab új szerelést azt remélve, hogy a mezek hozzásegítik majd a csapatot a még jobb eredmények eléréséhez. A kézilabdások levélben keresték meg a vállalkozót, hogy vállalja el a csapat szponzorálását. A három gyerekes édesapa örömmel tett eleget a felkérésnek, hisz ő maga is nagy barátja a sportnak, régebbem futballozott, most pedig teniszezik.


A tornatermi háziünnepségen jelen volt Takács László, az RKSK alelnöke is, aki elmondta, ez év januárjától új edző irányítja a női felnőtt kézilabdásokat Antal Norbert személyében. Jelenleg folyik a csapatépítés. A lányok természetesen nagy örömmel fogadták, és azonnal felpróbálták a fekete, zöld feliratú, igen mutatós szerelést, miközben hangot adtak abbéli reményüknek, hogy a bajnokság hátralévő három mérkőzésén, amit a Solymár, a Dunakeszi és a Salgótarján ellen vívnak, szerencsét hoz számukra az új mez.


Kép, szöveg: Szakács Zsuzsa

Egyéb kategória