Furcsa

\"\"

Épp egy hete tartottak sajtótájékoztatót a Ferihegyi úti szakrendelő megújításáról, amelyhez a decemberi kormánydöntés értelmében megadta a kabinet a szükséges összeget. Az eseményről Dunai Mónika országgyűlési képviselő Facebook-bejegyzésében lehetett többet megtudni, amit meg is osztottunk a Tizenhetedik Online Facebook oldalán. 

Kerestem az eseményről szóló tudósítást a helyi tv honlapján, de nem találtam. Utóbb aztán világossá vált, hogy nem véletlenül, mint ahogy az sem véletlen, hogy képviselőinek megjelenése híján a Hírhozó sem fog tudósítani róla. Mindez a szakrendelő vezetőjének honlapján derült ki számomra.

Dr. Fenke Ferenc bejegyzését változtatás nélkül közöljük. (Az eredeti bejegyzés itt megtekinthető.)


Sajtótájékoztató a Szakrendelő bővítéséről

 

január 19, 2018

2018. január 18.-án 10 órai kezdettel sajtótájékoztatót tartottunk a Ferihegyi úti Szakrendelő 1,7 milliárd forintból történő felújításáról, az emeletráépítésről, az eszközpark komplett cseréjéről. A felújítás terveztetését a XVII. kerület Önkormányzata 100.000.000 forint erejéig vállalta magára. Az Állami Egészségügyi Ellátó Központhoz benyújtott pályázat orvosszakmai programját jómagam írtam.

A sajtótájékoztatón részt vett Ónodi-Szűcs Zoltán államtitkár, Dunai Mónika, Rákosmente országgyűlési képviselője és Bodnár Attila, a Bajcsy-Zsilinszky Kórház főigazgatója.

A sajtótájékoztatón nem vett részt Riz Levente, Rákosmente polgármestere, a helyi érdekű Rákosmente TV és a 38000 példányban, közpénzből megjelenő, XVII. kerületi Hírhozó.


Egyéb kategória