Rendőrségi toborzó

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

\"\"

Tisztelt Érdeklődő/Jelentkező!
 
Tájékoztatom, hogy 2017. december 01-jei kezdéssel a Budapesti Rendőr-főkapitányság (a továbbiakban BRFK) őr-járőrtárs rész-szakképesítés megszerzésére irányuló képzést (OKJ) indít.
A képzésre történő jelentkezés határideje: 2017. október 20.
A pályázatra cselekvőképes, 18. életévüket betöltött, a felvételi követelményeknek megfelelő magyar állampolgárok jelentkezését várjuk.

Felvételi követelmények:                                    

  • 18. életévét már betöltött, de az 55. életévét még be nem töltött, cselekvőképes személy,

  • magyar állampolgárság,

  • állandó belföldi lakóhely (budapesti, vagy Budapest környéki állandó/ vagy tartózkodási hely),

  • érettségi bizonyítvány!

  • büntetlen előélet,

  • fizikai alkalmasság,

  • pszichológiai alkalmasság,

  • egészségügyi alkalmasság,

  • pályaalkalmassági elbeszélgetés eredményes minősítése,

·         kifogástalan életvitel, illetve hozzájárulás annak a szolgálati viszony létesítése előtti, valamint a szolgálati viszony fennállása alatti ellenőrzéséhez.
A képzés sikeres befejezését követően a Budapesti Rendőr-főkapitány valamely kerületi Rendőrkapitányságának állományába történő kinevezés, hivatásos szolgálati jogviszony létesítése garantált, rendészeti szakterületen végzendő feladatkörrel.
A felvételi eljárás kötött sorrendben zajlik és 3 lépcsős:
 

1.       fizikai alkalmasság

2.       egészségügyi alkalmasság

3.       pszichológiai alkalmasság
Első fokon alkalmatlan minősítés esetén a fellebbezés lehetősége adott.
Mivel a felvételi eljárás időtartama elhúzódhat, ezért kérem érdeklődése esetén a mellékelt dokumentumok közül a kitöltött és aláírt jelentkezési lapot, valamint a fizikai felméréshez szükséges háziorvos által aláírt és lepecsételt igazolást mihamarabb, az alábbi e-mail címre (toborzo.brfk@budapest.police.hu)/ vagy személyesen a BRFK Rendészeti Igazgatási Központ címére: 1139, Budapest, Teve utca 4-6. (BRFK Humánigazgatási Szolgálat, Toborzó Csoport) mihamarabb eljuttatni szíveskedjen. Ezzel egyidejűleg az egészségügyi alkalmassági vizsgálathoz szükséges leletek beszerzését kérem kezdje meg.
 
A pályázattal kapcsolatban felvilágosítást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat munkatársai adnak a 443-5000/32-595 (Monoki Zsolt r. százados), 32-629 (Lukács Viktor r. törzsőrmester), 32-888 (Szabó Viktor r. főhadnagy), vagy a 06-1/443-5342-es közvetlen városi telefonszámon.
 
A jelentkezés feltételeit tartalmazó pályázati felhívás és a jelentkezési egységcsomag az alábbi linkre kattintva közvetlenül is elérhető:
 
Tisztelettel:
BRFK Humánigazgatási Szolgálat
Oktatási és Szociális Osztály
Egyéb kategória