Gyurcsány verőemberei a civil „rendőrök”?\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

\"\"

Gyurcsány Ferenc, DK főnök, egykori KISZ KB titkár nem lehet túl büszke mai utódjára, az Ifjúsági Demokraták Egyesületének (IDE) elnökére, Körmendi Istvánra.Körmendi ugyanis nyilvánvalóan annyira hülye, hogy maga is elhiszi, amit mond. Ez esetben viszont az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben (OPNI) lenne a helye. Ezt azonban a társadalom szerencsétlenségére Gyurcsányék 2007-ben bezárták, így ezerszámra kódorognak az utcán elborult elméjű boldogtalanok. Némelyek szerint közülük szerződtetett egy jobb sorsra érdemes ápolásra rászorulót az IDE Körmendi személyében.

Ez a jóember a vasárnap délutáni CEU tüntetésre készülődve sajtótájékoztatót tartott, amelyben felszólította a rendőrséget, hogy ne küldjön civil ruhás verőembereket, provokátorokat a CEU ellehetetlenítése elleni tüntetésre. Sérült elméjű Körmendi emlékeztetett arra, hogy korábbi, szintén CEU ellenes tüntetés alkalmával a rendőrség civil ruhás rendőröket provokátorként alkalmazott a demonstrálók ellen. Mint mondta, a civil ruhás rendőrök minden jogos indok nélkül lökdösték a tiltakozókat. Több orgánum tudósított erről kora délután, például az ATV.hu, a klubradio.hu, az MTI, helyreigazításról azonban nem érkezett hír. A tudósítások tehát megfelelnek a valóságnak.

No, szóval!

Kedves, Feri! Tudom, hogy te csodákra vagy képes, ezt a magyar nép miniszterelnöki regnálásod idején saját bőrén megtapasztalhatta. El is zavart benneteket a francba, amint csak lehetett. Azt is tudom, hogy a Demokratikus Koalíció az a párt, ahol az egyik legerősebb az összetartás a pártvezetők és a tagság között. Szinte megbonthatatlan, amilyen a szovjet-magyar barátság volt anno, amikor Te éppen a KISZ-ben vitézkedtél, és Kádár-Apró-Dögei közül Apró Antal kommunista rémuralkodó, aki 1956. október 24-én máris „fasiszta csőcseléknek” nevezte a forradalomban résztvevőket, szóval az ő unokáját, Dobrev Klárát szemelted ki jövendőbelidnek. Most már viszont az is tiszta, hogy miért ez a bitang nagy összetartás a Demokratikus Koalícióban? Külön-külön ugyanis – mint Körmendi példája jelzi – szinte kivétel nélkül cselekvőképtelenek vagytok, azaz az ügyek viteléhez szükséges belátási képesség a társaság tagjaiból hiányozhat. Kinek csak átmenetileg, kinek teljesen. OPNI-érett Körmendinél valószínűleg az utóbbi a helyzet.

Mi másról lehet ugyanis szó, ha – mint mondta – a rendőrség korábban civil ruhás rendőröket provokátorként alkalmazott a demonstrálók ellen. A különös képességű IDE tagok könnyedén megállapítják a jelenlévőkről, ki a civil ruhás rendőr és ki nem az. Akin van sapka, az biztosan rendőr, akin nincs, az meg még inkább. Verőemberek, provokátorok, akik minden jogos indok nélkül lökdösik a demonstrálókat.

De Feri! Honnan lehet azt tudni, hogy ki a civil ruhás rendőr és ki csak szimpla demonstrátor? Vagy úgy is kérdezhetem, ki a ti provokátorotok, a verőemberetek, sapkában vagy sapka nélkül, akiket számla ellenében fölkértetek arra, hogy vágjanak már pofán valakit a tömegben, hogy aztán a véres-monoklis ember fényképe bejárhassa a világsajtót. Mire ti végre szörnyűséges Orbánisztánról, diktatúráról, a demokrácia haláláról nyilatkozhattok ugyanott. Gyalázatos színben feltüntetve Magyarországot, a hazánkat. Eközben ti otthon, a fotelban, kényelmesen hátra dőlve röhögtök a markotokba és szürcsölitek a kávét, mondván: Ti szóltatok! Nem tehettek róla! Ilyen a regnáló hatalom ma Magyarországon! (Fizetés tüntetés után, készpénzben.)

Ezúttal is hazudtok, csaltok, provokáltok, demens képviselőtökkel ostoba szövegeket mondattok fel. Bármilyen üggyel képesek vagytok visszaélni, csakhogy jó színben tudjátok feltüntetni magatokat a választók előtt. Esetleg éppen úgy, ahogy Soros felfordulás-szervező – talán éppen a CEU-n végzett – titkos szakemberei tanítják nektek.

Egy orosz pszichiáter, író, bizonyos Szergej Vasziljevics Lukjanyenko  mondta, hogy „Az életben segít, ha hülyének néznek.” Lehet, hogy ez igaz az OPNI-érett Körmendi esetében, bár nagyon kétlem.

De hogy nektek segít-e akkor, amikor a magyarokat folyton hülyének nézitek, erre ne vegyetek mérget.

Horváth K. József

Forrás: Blogstar.hu

Egyéb kategória