Meghitten karácsonyoztak az Idősek Háza lakói

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

\"\"

Dr. Horváthné dr. Köllner Pálma köszönti az otthonlakókat

\"\"

Aki csak tudott, részt vett a karácsonyi délutánon…

\"\"

Zsuzsa Mihály szép karácsonyi műsorral lepte meg az időseket

\"\"

Jelképes köszönetnyilvánítás Papp Józsefnek

\"\"

Összecsendül – három pohár

\"\"

Az otthon egyik vezetője, Kennedy Lajos koccint a hölgyekkel

\"\"

Vezető és goondozottak együtt köszöntötték a karácsonyt

\"\"

Zsuzsa Mihály "szerelvényt igazít"

\"\"

Gyakran hangzott fel a taps, tetszett a produkció

Karácsonyi hangulatban telt a ma délután a madárdombi Idősek Házában. Több éves hagyomány, hogy az otthon családias estet rendez lakói számára, benne finom étellel, itallal, ajándékokkal. Nem volt ez másként ma sem.
Dr. Horváthné dr. Köllner Pálma ügyvezető köszöntőjében emlékeztetett rá, fennállásának idén tizenötödik évfordulóját ünneplő intézményben vannak olyan lakók és olyan dolgozók is, akik 2000 óta élnek, illetve dolgoznak a madárdombi Idősek Házában. Ami azt példázza, hogy a munkatársak szeretnek itt dolgozni, ahol megbecsülik őket, s az otthonlakók is valóban otthonuknak érzik az Uszoda utca három szám alatti intézményt. Az intézmény 69 lakójából közel negyvenen részt tudtak venni az ünnepségen. Ott akartak lenni azok a gondozottak is, akik kerekesszéken tudnak közlekedni.
Szeretik Zsuzsa Mihály rákoskerti énekművész műsorát, s azokat a finomságokat is, amelyeket az Idősek Háza rendszeres támogatója, Papp József vállalkozó biztosított ezúttal is számukra.
Zsuzsa Mihálytól gyönyörűen hangzott a Mennyből az angyal, amelyet az idősek együtt énekeltek a művésszel. Szépen szólt az Ave Maria is, illetve a Zsuzsa Mihály által megzenésített Ady vers, a Karácsony. A műsort a Csendes éj közös éneklése zárta.
A kulturális uzsonna után szolgálták föl az ízletes vacsorát. Papp József kulináris különlegességekkel lepte meg a ház lakóit: kolbászhússal töltött füstölt tarját készített, mellé olyan puha kacsasülttel, amelyen még a pirosan nevető sült kacsaháj sem mulasztotta el odavonzani a szemet, kényeztetni az ízlelőbimbókat.
A tudósító örömmel szemlélődött az ajándéknak is nagyon megörülő idős lakókon, aki közül talán már ma este is többen kipróbálták a csomag tartalmát, a finom Nivea tusfürdőket és krémeket.
Bár a zenés műsorban nem hangzott el a dal, de anélkül is mindenki tudja, hogy nemcsak a húszéveseké a világ a madárdombi Idősek Házában. Sőt!
Karácsonykor sem.

Egyéb kategória