Perzseltek a lánglovagok

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

\"\"

A két csapat. Narancsban az önkormányzat, kék-fehérben a tűzoltók.

\"\"

Horváth Tamás alpolgármester nagy bravúrokat mutatott be, ugyanakkor jókora potyagólokat is kapott. Felvételünkön a bravúrok közül örökítettünk meg egyet.

Az önkormányzat, az rendőrség és a tűzoltóság csapatai mérték volna össze erejüket a szeptember 5-i futballtornán. A közrend védelme azonban a migrációval kapcsolatos feladatok ellátására szólította a rendőri állományt, így csak a másik két csapat küzdött meg egymással az Újlak iskola tornatermében.
A lánglovagok ezúttal nem oltottak tüzet, ellenkezőleg: felperzselték az önkormányzat hadállásait és 10-5-re kíméletlenül megverték őket. Olyan sok gól esett, hogy meccs után az ujjakon kellett őket összeszámolni. Ribai László tűzoltóparancsnok nem győzött kitenni magáért, babgulyással igyekezve ellensúlyozni az önkormányzatra mért csapás súlyát.
A jó hangulatú találkozó azért jött létre, mert a hétköznapokban együtt dolgozó szervezetek képviselői kötetlenebb viszonyok között is jó, ha találkoznak, s eltöltenek néhány kellemes órát egymás társaságában. Ez biztosan hozzájárul a közösen végzett feladatok minőségének javításához.

Egyéb kategória