Lelkileg is együtt van végre a Rákosmente

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

\"\"

Pillanatkép a szombat esti jó hangulatú összejövetelről

A kemény, mégis eredményesnek mondható felkészülési időszak végét jó hangulatú vacsorával zárta az RKSK felnőtt labdarúgó csapata. Hosszú évek óta nem volt ilyen esemény az Edző téri pálya klubhelyiségében. Jó volt látni, hogy a játékosok szívesen töltötték egymás társaságában az időt. A Jászberény elleni edzőmeccs 2-1-es győzelme csak javította a hangulatot.
Papp József húskereskedő, a klub szellemi mentora nagyszerű menüt kínált: marha- és csirkepörköltből, csirkesültből és sültkolbászból lehetett választani, csemege uborka, friss puha kenyér és üdítő tartozott hozzá.
Ott voltak a csapat törzsszurkolói is, akik januárban és februárban kitartóan látogatták a felkészülési meccseket, s nagy örömük telt bennük. A Rákosmente a felkészülési időszak kemény alapozása mellett nyolc meccsből hatot megnyert, 30 gólt lőtt, s csak 5-öt kapott. Gálvölgyi István, a csapat új trénere tavaly a Hatvannal utcahosszal nyerte a bajnokságot. Elmondása szerint a Rákosmente játékosállománya ma jobb, mint tavaly a Hatvané volt.

Eljött az összejövetelre Vass László is, a nagytudású élvonalbeli edző, a jelenleg az MTK utánpólásbázisát erősítő szakmeber. A kék fehéreknél éppen a játékosmengfigyelés a feladata. Miután itt él a kerületünkben, szoros kapcsolatot ápol több helyi futballvezetővel. Ez a tudás az RKSK számára is kamatozhat a jövőben.   
A vacsora felszabadult hangulata arra utalt, hogy a csapat vezetői és játékosai végre lelkileg is összeérnek, közösséget alkotnak, ami az eredményességég alapfeltétele, s ami valahogy mindig hiányzott az utóbbi években az RKSK háza táján.
A bajnoki rajt a jövő héten szombaton lesz 13 órai kezdettel. A Rákosmente a Tatabányát fogadja az Ikarus műfüves pályáján, hogy kíméljék a Pesti úti létesítmény talaját. 

Egyéb kategória