Stratégiai megállapodást kötöttek szomszédaink

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

\"\"

Ughy Attila polgármester és Jost Lammers vezérigazgató kézfogása az aláírás után. Kis képünkön: az aláírás pillanatai. A harmadik aláíró Szarvas Gábor közkapcsolati igazgató.

A napokban írt alá stratégiai megállapodást a Pestszentlőrinc-Pestszentimre és a Budapest Airport Zrt. vezetése. Az eseménynek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér adott otthont. A megállapodás részeként egy Volkswagen kisbuszt is átvehetett Ughy Attila polgármester Jost Lammerstől, a társaság vezérigazgatójától.
A XVIII. kerület összes éves adóbevétele jócskán meghaladja a hatmilliárd forintot. Az adóbevétel jelentős része a Budapest Airporttól származik. Ennek ellenére szükségesnek tartották a felek, hogy a hosszútávú együttműködésüket stratégiai megállapodásban rögzítsék.
Miért?
A következőkben Ughy Attilát, a XVIII. kerület polgármesterét a stratégiai megállapodás részleteiről kérdezi a Tizenhetedik Online főszerkesztője. Tekintsék meg!  

\"\"

A Volskwagen kisbusz új gazdára talált

\"\"

Ughy Attila és Jost Lammers az „átadás-átvételi eljárásban” szemrevételezi a portékát. Gyerekeket fognak szállítani vele.

Egyéb kategória