A koporsó lehet a végállomás

\"\"\"\"\"\"

\"\"

Virág Mihály a potenciális végállomás, a koporsó mellett

Éppen holnap, március elsején lép életbe a Nemzeti Drogstratégia új, pszichoaktív anyagok jegyzékét tartalmazó úgynevezett C-lista a „designer” – magyarra fordítva tervező, tehát a mentális torzulásokat garantáltan kimódoló, létrehozó – drogokról és szerekről. Ez a lista segítséget nyújthat ahhoz, hogy ez érintett szervezetek hathatósan gátat szabjanak a kábítószerek terjedésének. Ez alkalomból nyílt szemléletes kiállítás a Csaba Házban Mondj nemet a drogra címmel ma, február 29-én délután. A tárlat legszemléletesebb darabja egy koporsó, azaz a végállomás, ahol kábítószerezés lejtőjére tért lélek élete könnyen végződhet.
A sajtótájékoztatóval egybekötött kiállítás megnyitóján köszöntőt mondott  
Téglásy Kristóf a Szociális, Család- és Ifjúságügyért felelős Államtitkárság főosztályvezetője, Riz Levente polgármester, országgyűlési képviselő, dr. Fülöp Valter r. ezredes, Budapest rendőrfőkapitányának bűnügyi helyettese.
A rendezvény keretében Dr. Zacher Gábor toxikológus tartott élvezetes előadást előadást. A megnyitón részt vesz Fohsz Tivadar alpolgármester, Krammer György Zsolt r.ezredes, Rákosmente rendőrkapitánya és Bató András r. őrnagy, Budafok-Tétény rendőrkapitánya.
A kiállítás március végéig tart nyitva.
A Tizenhetedik Online közreadja a köszöntőket, illetve Zacher Gábor tanulságos előadását! Tekintsék meg!
 
 

Egyéb kategória