Dunai Mónika országgyűlési képviselő a népszavazásról

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

\"\"

Tisztelt Rákosmenti és Kőbányai Barátaink! Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Gyermekeink biztonsága, a Rákosmentén és Kőbányán élők jövője nem lehet pártkérdés, ez pártok felett álló ügy, amelyben nekünk, rákosmentieknek és kőbányaiaknak egy választásunk van csak: az összefogás!
A brüsszeli kényszerbetelepítés elleni népszavazás nem pártkérdés, hanem mindannyiunk közös ügye: október 2-án gyermekeink, unokáink jövőjéről is dönteni fogunk.
A tét az, hogy meg tudjuk-e védeni gyermekeinket, családjainkat, közösségeinket, meg tudjuk-e őrizni kultúránkat, nemzeti szuverenitásunkat, meg tudjuk-e őrizni mindannyiunk biztonságát.
A tét az, hogy milyen Magyarországot, milyen Rákosmentét, milyen Kőbányát teremtünk gyermekeinknek.
Nem akarjuk, hogy gyermekeink a jövőben félelemben, terrorfenyegetettségben éljenek!
Nem akarjuk gyermekeinket állandó veszélynek kitenni!
Nem akarjuk, hogy gyermekeink szexuális bűncselekmények áldozataivá váljanak!
Nem akarjuk kockáztatni gyermekeink jövőjét!
Kérek mindenkit, aki szereti Rákosmenténket, Kőbányánkat, aki szereti hazánkat, vegyen részt és szavazzon határozott és egyértelmű NEMmel az október 2-ai népszavazáson!
Kérek minden – gyermeke, unokája biztonságáért aggódó – édesanyát, édesapát, nagyszülőt, leendő édesanyát és édesapát, hogy "NEM" szavazatával velem együtt tegyen hitet Magyarország és Rákosmente, Kőbánya jövője, biztonságunk, kultúránk mellett, ezzel teszünk a legtöbbet a brüsszeli kényszerbetelepítés és a terrorizmus veszélyei ellen!
Ne kockáztassuk gyermekeink jövőjét!
Ne kockáztassuk Magyarország jövőjét!
Ne kockáztassuk Rákosmente és Kőbánya jövőjét!
Most vasárnap ezért csak egy választásunk van: pártok feletti közös rákosmenti és kőbányai összefogással határozottan és bátran NEMmel szavazni!