Deszkára fel a Népkertben

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

\"\"

\"\"

Ügyességi bemutató szinkronban

\"\"

Magasugrás kerékpárral

Nagy sikerrel zajlott le a Deszkára fel! – III. Extrém sportnap Rákosmentén elnevezésű rendezvény június 18-án a Népkertben. Az egész délutánt felölelő szórakoztató program műsorvezetője Ivanov Barbara volt.
Voltak önvédelmi bemutatók, felléptek különféle tánccsoportok, volt hip-hop, zumba, s ami a mai ifjuságnak kell, minden.
A nagy produkció a Hegeshow volt, azaz Hegedűs László és Takács Zoltán kerékpáros ügyességi, úgynevezett triád bemutatója, illetve Szénási Gergely break-produkciója volt. Ezek a fiatalemberek elképesztő dolgokat tudnak művelni a kerékpár nyergében. Hegedűs (Hege) László a csapat alapító tagja, akit több alkalommal választottak meg Magyarország legsikeresebb kerékpár versenyzőjének. Emellett 14 alkalommal nyert magyar bajnoki címet, Világbajnoki 8. helyezett és az Európa Bajnokságon elért 4. helyezéssel büszkélkedhet. Ő az a versenyző, aki meghívást kapott egy Kínában megrendezésre kerülő élő TV show-ra, amit több, mint 10 millió ember előtt nyert meg. Takács Zoltán az ország legjobb kerekesei közé tartozik, akinek az egyik legnagyobb erőssége a kerékpáros magasugrás. Emellett azon kevés riderek egyike, aki képes az extrém kerékpározás egyik legnehezebb részét, a szinkrontriált bemutatni. Ennek a lényege, hogy Hegével egyszerre hajták végre ugyanazt a mozdulatsort! Szénási Gergely többszörös világbajnok, jelenleg is az ország egyik legjobb parkour és break versenyzője. Különleges látvány, amikor az ő teljesítménye az extrém kerékpározással egy műsorban szerepel!
A mutatványok között szerepelt Karkossiák Zsolt & Hencsei Péter gördeszkás bemutatója.
Nagy sikere volt Sub Bass Monster koncertjének is.
Többen voltak kíváncsiak a gördeszkás alapismeretek oktatására és vették igénybe a kerékpárszervíz lehetőségét.
A Facebook nyereményjátékát, a negyvenezer forint értékű gördeszkát Riz Levente polgármester sorsolta ki. A nyertes Balogh Sára, a sportág fiatal kedvelője.

\"\"

Kilenc ember átugrása kerékpárral

\"\"

Balogh Sári a nyereménnyel és Riz Levente polgármesterrel

\"\"

Sub Bass Monster koncert