Elegáns étterem Rákosmentén, különleges kínálattal, megfizethető árakkal

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

\"\"

Családi ünnep finom falatokkal

\"\"

Sültek "bevetésre" készen

\"\"

Széles választék …

\"\"

… savanyúságból is

\"\"

Az új tulajdonos Papp József

\"\"

Kényelmes parkolók, virágokkal

Szerdán – május 18-án – mangalicából, csütörtökön vaddisznóból, pénteken pedig szürkemarhából kínál különleges pörköltet a tulajdonost váltott elegáns rákosmenti étterem a Cinkotai úton, az Egyesül Vegyiművek épületegyüttesével szemben.
A folyamatosan nyitva tartó vendéglátóhely úgy újul meg, hogy a látogató észre sem veszi. Éjszakánként napokon belül újrafestik a most is esztétikus falakat, megújítják a székek kárpitját. A teraszra pedig hangulatos boxok kerülnek, ahol szeparáltan, családias légkörben töltheti idejét egy-egy asztaltársaság. A tágas, kulturáltan kiépített parkolóban pedig bőven van hely a gépkocsik számára.
A Papp – Svédasztal – Alacarte Étterem új tulajdonosa Papp József, a Rákosmentén és az országban is minőségi termékeiről ismert húskereskedő, aki az étterem vendégcsalogató hagyományait megtartva további különlegességekkel igyekszik vendégei kedvében járni. A pörköltek mellett lesz például szürkemarhából szalámi, kolbász, szárított-füstölt hátszín, mangalicából – a kolbász és a szalámi mellett – készülnek különleges sültek és szarvasból is lehet szalámit vásárolni.
Ha valaki hétköznapon 11 és 17 óra között ebédel az étteremben, akkor 1490 forintért + italköltség tud megebédelni.
Ha valaki kényelmesen, barátaival elbeszélgetve akar a hétvégén vagy hétköznap vacsoraidőben – 17.30-tól – időzni az étteremben, akkor is jól jár. Így személyenként 2790 forintba kerül egy étkezés, ha valaki itallal együtt kéri, akkor 3790 forintot kell érte fizetnie. Az esetleges rövidital fogyasztás költsége még ehhez hozzájön.
Van mód rendezvények tartására is. Egyszerre 130 vendég fogadására képes a helyiség. Esküvő esetén 100-120 személlyel célszerű számolni, hogy legyen elég hely a táncra is. Jöhetnek születésnapozók, bankettezők. Hetven személy fölött nem kell terembérleti díjat fizetni, s ekkora létszámtól lehet zártkörű rendezvényt tartani. Az már megállapodás kérdése, ki mennyi időre kéri az étterem kizárólagos használatát. Lehetőség van a 4-5 órás rendezvényektől egészen a 12 órás zártkörű események megtartására is.
Az étterem hétfőtől csütörtökig és vasárnap 11-21 óráig tart nyitva. Pénteken és szombaton pedig 11-22 között látogatható az elegáns rákosmenti étterem.
További részletek, asztalfoglalás a recepciónál. Telefonszáma: 06-70-339-0500.