Játszóeszközöket kaptak a kerületi óvodások és iskolások

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Kerületünk valamennyi oktatási és nevelési intézményében indokolttá vált az udvari játszóeszközök cseréje, pótlása a megfelelő mozgásfejlesztés érdekében.
A Rákosmente Kft. tavaly évi sikeres eredményének köszönhetően Fehér Károly ügyvezető igazgató a 2015. decemberi testületi ülésen a Kft. vezetése nevében összesen 14 millió 397 ezer forint alapítványi célirányos támogatást ajánlott fel játszóeszközök biztosítására. A támogatásnak és az alapítványoknak köszönhetően hét rákosmenti óvoda és három iskola udvara bővült új játszóeszközökkel.
A Czimra Gyula Általános Iskolában mászókát, hintát, láncos átjárót, a Gyurkovics Tibor Általános Iskolában famozdonyt és láncos átjárót, a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában pedig egyensúlyozó eszközöket helyeztek el a diákok nagy örömére.
A Rákosmente Kft. a kisebbek számára is kedvezett: az Aprófalva Óvodában babaházat, a Hófehérke Óvodában játszóvárat, a Kuckó Óvodában csúszdát és hintaállványt, a Micimackó Óvodában mókuskereket, a Robogó Óvodában nagyméretű kombinált eszközt, valamint az óvoda VI. utcai telephelyén babaházat, a Csillagszem Óvodában úgynevezett amőbát és a Hétszínvirág Óvodában pedig egy famozdonyt telepítettek, melyeket boldogan vettek birtokba a gyerekek.