Motorcentrumot nyitott a Gyulai Cégcsoport a Hajdúcsárda utcában

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

 

\"\"

Gyulai Tamás és Hársfalvi János átvágja az avatószalagot

\"\"

Hársfalvi János átadja a japán macskafigurát Gyulai Tamásnak

A Gyulai Cégcsoport és a Magyar Suzuki Zrt. együttműködésében megnyílt a Motor Center Gyulai márkakereskedés április 8-án a Hajdúcsárda utcában. Az eseményen részt vett Hársfalvi János, a Magyar Suzuki Zrt. marketingvezetője. Mint azt Gyulai Tamás, a Gyulai Cégcsoport tulajdonosa lapunknak elmondta, a személyautók után két éve megindult nagyobb érdeklődést követően érezhető, hogy a motorok iránt is növekszik a kereslet. Ezért fogtak össze a Suzukival, ezért bővítették a kínálatukat a kétkerekű járművek széles választékával. A Suzuki nagymotorjain kívül a Keeway, az Aprilia, a Moto Guzzi legkülönfélébb típusai is megvásárolhatók a motorcentrumban. Kínálják továbbá a Piaggo, az Aprilia robogókat, s más kétkerekűeket is. A járművekhez természetesen a szerviz háttérszolgáltatását is biztosítják.
Gyulai Tamás elmondta, a motorértékesítés terén is szeretnének hasonló színvonalat elérni, mint az Opel gépkocsik értékesítésében. A 2009 óta működő Opel márkakereskedést évek óta az ország öt legjobb dealere közt tartják számon. Idén, ha nem jön közbe semmi váratlan hátráltató körülmény, várhatóan 6-700 új Opelt terveznek eladni. Hasonló darabszámú értékesítést utoljára 2002-ben sikerült elérniük, akkor még a Chevrolet-vé változott Daewoo volt a cég fő profilja. Azért dolgoznak a motorok terén is több márkával, hogy szélesebb választékot nyújtva minél sikeresebbek lehessenek a kétkerekűek kategóriájában is.
Ebben közrejátszhat az a kabalamacska is, amelyet Hársfalvi János adott át Gyulai Tamásnak a motorcentrum avatásán. A japán hagyomány szerint, ha a macska a jobb mancsát emeli föl, akkor sok pénz üti a gazda markát. Ha pedig a bal mancsát emeli a magasba, akkor sok vevőre, nagy forgalomra számíthat. Nos, az ajándékmacska a bal mancsát emeli föl a Hajdúcsárda utcában, így az ő részéről a sikernek már nincs semmiféle akadálya.
Gyulai Tamás egyébként azon kereskedők közé tartozik, akik született Rákosmentiek, s mint az avatáson is lapunknak megerősítette, boldog, hogy a kerületben sikerült fölépíteni a cégcsoportot. Soha nem gondolt arra, hogy máshová tegye át székhelyét. Nagyon szereti Rákosmentét.

\"\"
Gyulai Tamás egy szemrevaló Suzuki Intruder nyergében a megnyitón