Nem lesz migránsbefogadó állomás Rákosmentén!

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

\"\"

A Fidesz garancia arra, hogy nem lesznek bevándorlók Magyarországon, így Rákosmentén sem – olvasható Dunai Mónika országgyűlési képviselő lapunkhoz eljuttatott közleményében. Rákosmente fideszes képviselője a Jobbik délelőtti, a XVII. kerületi polgármesteri hivatal épülete előtt megtartott sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagált.
Dunai hangsúlyozta, Rákosmente Önkormányzata is megszavazta a kötelező betelepítési kvóta elleni határozati javaslatot. Ezért érthetetlen a helyi Jobbik akciója. A képviselő asszony leszögezte: a Jobbik számára is világossá tettük: nem fogjuk engedni, hogy mások mondják meg nekünk, kit engedjünk be a házunkba és a hazánkba, kivel éljünk együtt, s kivel osszuk meg az országunkat. Ezért a kényszerbetelepítést elutasítjuk, és nem fogunk engedni se zsarolásnak, se fenyegetésnek. Erre maga a Fidesz a garancia.
Mint emlékezetes, Orbán Viktor legutóbb március 15-én elhangzott beszédében állt ki határozottan a migránsok betelepítése ellen. Ő az első olyan politikus, aki közel egy éve következetes síkra száll Európa határainak megvédése érdekében, küzd a migránsok útvonalainak lezárása mellett, harcol az erőszakos betelepítési kísérletek ellen.