Rákoshegy két csapata nyerte az óvodások Makk Marci Sportvetélkedőjét

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

\"\"

Az első helyezett Hétszínvirág I. csapatnak Dunai Mónika országgyűlési képviselő adta át a serleget

\"\"

Fohsz Tivadar alpolgármester a Hétszínvirág II. csapat tagjai nyakába akasztja a második helyezésért járó érmeket. Háttérben Kissné Gyenei Edit a Csillagszem Óvoda intézményvezetője és Kozma Tünde műsorvezető is látható a képen.

\"\"
Akrobatikus jelenet a Magic Dance mozgásművészeti csoport bemutatójából

\"\"

A közönség nem győzött tapsolni

Taroltak a Hétszínvirág Óvoda kicsinyei a ma délelőtti Makk Marci Sportvetélkedőn. Két csapattal indultak, s ez a két csapat végzett az első két helyen. Stílszerűen a Hétszívirág egyes csapat lett az első, a hétszínvirág kettes pedig a második. Mögöttük a Robogó Óvoda aprói versenyzői küzdötték föl magukat a képzeletbeli dobogó harmadik fokára.
A hagyományosan az Újlak Utcai Általános Iskola tornatermében megrendezésre kerülő sportversenyen a Hétszínvirág Óvoda idén lényegében visszahódította a legutoljára általuk 2012-ben elnyert vándorserleget a tavaly az élen végzett Napsugár Óvodától. Két éve a Mézeskalács Óvoda vitte el a vándorkupát, 2013-ban pedig a hófehérkések diadalmaskodtak. A rákoshegyi Hétszínvirág Óvoda tehát utoljára éppen öt évvel ezelőtt végzett az első helyen.
Az idei Makk Marci vetélkedőn huszonhárom csapat indult, így a felkészítő pedagógusokkal együtt mintegy kétszáz kisebb-nagyobb testet és lelket mozgatott meg a versenyre való tréningezés, illetve a mai vetélkedés.
A ragyogóan szervezett esemény ezúttal a Kissné Gyenei Edit vezette Csillagszem Óvoda munkatársainak teljesítményét dicséri. A programot a szintén az intézmény óvodapedagógus, Kozma Tünde vezette, kiválóan. Az óvoda szülői közössége támogatást is nyújtott a rendezvényhez. Segítette még az esemény megszervezését Sarkadi Nagy Adrien és Rózsahegyi Péter önkormányzati képviselő, a Pensio Kft., továbbá több kerületi és fővárosi társaság.
A zsűriben dolgozott mások mellett Dunai Mónika országgyűlési képviselő, Fohsz Tivadar alpolgármester és Szabó Tiborné önkormányzati képviselő.
Az első három csapatnak ők adták át a díjakat. Fellépett a Magic Dance Mozgásművészeti Csoport és a Jazzstep Táncsportegyesület.
A szülők nagyon élvezték a sportnapot, a végén vastapssal ünnepelték a tudásuk legjavát nyújtó óvodásokat.