Avatóünnep a Bóbita Óvodában

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Sószobát avattak ma délelőtt a rákosligeti Bóbita Óvodában. Az eseményen köszöntőt mondott Dunai Mónika országgyűlési képviselő és Riz Levente polgármester. Ott volt az eseményen Rózsahegyi Péter, a körzet önkormányzati képviselője. Elhangzott, a sószoba mellett a közelmúltban elkészült az intézmény fűtéskorszerűsítése, kifestették az aulát és két folyosó, valamint új kerti szerszámokat is beszereztek.
Dunai Mónika és Riz Levente egyaránt dicsérte az óvodai vezetés innovativitását, akik a gyerekek érdekében mindig igyekeznek újdonságokat kitalálni, s törekednek azok megvalósítására, bevezetésére. Kiemelték továbbá a szülők áldozatvállalását, akik az óvodai alapítványba fizetett összegek révén hozzájárulnak a fejlesztésekhez. – Ezek az önkéntes fölajánlások nagyon komoly segítséget jelentenek – húzta alá Riz Levente. Hozzátéve, az óvodavezetés jó kapcsolatot ápol az önkormányzattal, a helyi képviselővel, ami hozzájárul a fejlesztési, karbantartási források előteremtéséhez.
A gyerekek kedves műsorral mondtak köszönetet a felújításokért, a beruházásért. Az avatást Bordi András gitározása, éneklése tette hangulatosabbá.