Sajtószemle: Vasárnapi Hírek, 6. oldal

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

\"\"

A mai Vasárnapi Hírek 6. oldaláról, A hét… rovatból származik az újságkivágás. Azért tesszük közzé, hogy dokumentáljuk, a balliberális újságírásban sem mindenki tartozik abba a szörnyűséges, erkölcstelen, az embereket a tájékoztatás révén tudatosan félrevezetni akarók csoportjába, ahol azok a hozzászólók táboroznak, akik a napokban minősíthetetlen véleménynyilvánítással éltek Búz Sándorné őszinte vallomása kapcsán. Az, hogy közben a cikk szerzője és a portál is kapott hideget-meleget, kevésbé fontos.
Az igazság azonban megvédett mindannyiunkat!
A Vasárnapi Hírek kommentár nélkül közölt, a lényeget tartalmazó írása megmutatta a balliberális oldalnak is, hogy az emberek többsége egyetért Búz Sándornéval, s talán ha hasonló helyzetbe kerültek volna, akkor ők is megkérték volna az előadó kormányszóvivőt, hogy tolmácsolja érzéseiket, köszönetnyilvánításukat Orbán Viktornak.
Az emberek többségét nem lehet befolyásolni a minősíthetetlen kommentekkel, eltorzul, kezelésre szoruló elmékből való véleményekkel. Jöjjenek azok az országos médiumokból vagy a helyi megmondóemberektől. Az embereket nem lehet terrorizálni.
A bátorsággal társuló igazság, őszinteség, becsületesség a legerősebb védőeszköz a magyar állampolgárok számára.