Koós János náthásan is nagy sikert aratott

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

\"\"

Koós János és Kertész János zongorista a színpadon

\"\"

Riz Levente polgármester köszöntőjét mondja

Koós János és Dékány Sarolta volt a vendége a kerületi önkormányzat, a Rákosmenti Egészségügyi és Szociális Központ, illetve a Vigyázó Sándor Művelődési által közösen megrendezett szórakoztató műsornak az Idősek Világnapja alkalmából.
A művelődési ház színháztermét megtöltő idős hölgyek és urak előbb Riz Levente polgármester köszöntőjét hallgatták meg, majd jött a program muzikális része.
A választás telitalálatnak bizonyult. A nagypapa korban lévő Koós János a műsorban többször megidézte kis tízéves unokáját, akitől a minap a friss nátháját kapta, midőn csepegő orral a nagypapa mellé bújt az ágyba az éjszaka közepén. Az énekes hosszú életén áthullámzó dallamok, Koós János élvezetes stílusa feledtette az olykor elkerülhetetlen színpadi orrfúvásokat. Meglepetésként megérkezett a színpadra a nagymama is, Dékány Sarolta, Koós János felesége, akivel élvezetes duetteket adtak elő – Kertész János zongorakísérete mellett.
A minap igazgatónak kinevezett intézményvezető: Klein Marianna jól debütált az Idősek Világnapja tiszteletére szervezett produkcióval. 

\"\"  
Nagymami és nagypapi: Dékány Sarolta és Koós János