Streetball, 525 CUP: a nyolc éves hagyomány folytatódik!

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

\"\"

A kosarazás szépsége I.

\"\"

Koszorúsné Tóth Katalin szinte a tenyerében is bravúrral megpörgette a kosárlabdát

\"\"

Riz Levente polgármester pedig az ujja hegyén. Össze is súgtak a háta mögött irigykedve, s mondták:  „Streetball-király!”

Nyolcadik alkalommal rendezték meg idén az 525 CUP elnevezésű streetball-rendezvényt, azaz utcai kosárlabda fesztivált az Újakadémia szívében, a Hófehérke Óvoda melletti kosárlabda pályán.  Tizenegy csapat jött el a megmérettetésre, férfi és női csapatok egyaránt, ami azt jelenti, hogy több, mint száz kosárlabda szerető sportembert mozgatott meg a rendezvény a mai délelőttön. A főszervező ezúttal is Tóth Ádám volt, aki elöljáróban hangsúlyozta, a szükséges feltételeket Koszorúsné Tóth Katalin óvodavezető, az 1. számú választókerület önkormányzati képviselő, illetve Riz Levente polgármester biztosította, a fesztivál nem jöhetett volna létre nélkülük.
A polgármester köszöntőjében örömét fejezte ki, hogy idén már nyolcadik alkalommal van utcai kosárlabda fesztivál az Újakadémián. Utalt rá, a kosarazás egy életforma, amely jó irányban fejleszti a személyiséget. Ezért is támogatja az önkormányzat az 525. CUP sportrendezvényt, s a jövőben is így fog tenni. A hagyománynak folytatódnia kell – hangsúlyozta Riz Levente.

\"\"
Tóth Ádám köszöntője

\"\"

A résztvevők

\"\"

Ms. Dinamika kosárra tör a levegőben

\"\"

A játék szépsége II.       

                                                                                                                                      (Sziluettfotók: Sáfár Tibor)