Jótékonysági ünnepség a nagycsaládosoknak

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

\"\"

December 16-án karácsonyi ünnepség fogadta a nagycsaládosokat a Polgármesteri Hivatalban. Az immáron hagyománnyá vált jótékonysági esemény idén is a Pesti úti Tesco Áruház támogatásával jött létre, melyen 15 család, velük 59 gyermek vett részt.
Az ajándékozáson elsőként Fohsz Tivadar alpolgármester köszöntötte a vendégeket. A városvezető elmondta: reméli, hogy az ünnepek közeledtével ezek az ajándékok örömet és segítséget jelentenek majd a családok számára. Hozzátette: folytatva a hagyományt, jövőre is szeretnék majd megvendégelni a rászorulókat.
Heim Ilona a Tesco Global Zrt. Pesti úti hipermarketének igazgatója örömét fejezte ki, amiért immáron harmadik alkalommal jöhetett létre ez az ünnepség. A cég játékokat és ruhákat ajánlott fel, valamint az áruház mintegy 200 dolgozója is nagy igyekezettel és szeretettel gyűjtötte az adományokat.
A jótékonysági rendezvény keretében Kiss László gitárjátékkal és karácsonyi énekekkel varázsolt meghitt hangulatot a terembe, majd Fohsz Tivadar alpolgármester és Heim Ilona igazgató átnyújtotta a díszes dobozokban rejlő ajándékokat a szülőknek és gyerekeknek. Ezt követően az este zárásaként közös játék és egy kis harapnivaló várta a vendégeket.

Forrás: rakosmente.hu