Színvonalas versenyek a 18. Rákoskerti Torna Kupán

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

\"\"

Fohsz Tivadar alpolgármester díjat ad át a verseny végén

A Kossuth Lajos Általános Iskola Tornatermében december 6-án rendezték meg a 18. Rákoskerti Torna Kupa.
Az ország különböző városaiból 71 csapat képviseltette magát ezen a jeles napon. Debrecenből, Szegedről, Kecskemétről, Kiskunfélegyháza, Villányból, Szegvárról, Jákról, Kőröshegyről, Siklósról, Tatabányáról, Tatáról, Velencéről, Balatonföldvárról, Salgótarjánból, Veszprémből érkeztek a csapatok, valamint Budapest legjobbjai is itt voltak. A kerületet a Diadal Úti Általános Iskola és a Kossuth Lajos Általános Iskola tornászai képviselték.
Iskolánk 8. osztályos tanulója Dobrocsányi Dorka egyéni versenyben 1. helyezést ért el.  A színvonalas versenyen az ország legjobb csapatai voltak itt.
A tornászok 9 kategóriában indultak és a szép teljesítmények gyümölcsét élvezhették, amikor az eredmény kihirdetése következett.
A díjakat Varga András Magyar Diáksport Szövetség elnöke, Pinnyey Richárd a Budapesti Diáksport Szövetség főtitkára, Fohsz Tivadar Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának alpolgármestere, rákoskerti önkormányzati képviselő, Georgita Imre a Budapest XVII. Kerületi Kossuth Lajos Általános Iskola igazgatója adta át.