Vidám ünnep az Idősek Házában

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

\"\"

Fohsz Tivadar köszönti az időseket

Fohsz Tivadar alpolgármester mondott köszöntőt a madárdombi Idősek Házában ma délután az Idősek Világnapja alkalmából rendezett megemlékezésen. Eljött a rendezvényre Koszorúsné Tóth Katalin önkormányzati képviselő, aki az otthon életét, az ott élők sorsát folyamatosan figyelemmel kíséri. Az esemény más szempontból is a hagyományápolás jegyében zajlott. A műsorról maguk az otthonlakók gondoskodtak, verssel, prózával téve ünnepélyesebbé az együtt töltött perceket. Szintén a hagyományok közé tartozik, hogy a finom falatokról ezúttal is Papp József húskereskedő-vállalkozó gondoskodott.
A világnapi délután emlékezetes pillanata volt a 90. születésnapját ünneplő Köllner Józsefné köszöntése. Kamilla néni – a családi hagyományoknak megfelelően – minden otthonlakónak egy szelet tortával köszönte meg a születésnapi gratulációkat.

\"\"

Köllner Józsefné köszöntése 90. születésnapján. Kennedy Lajos, az intézmény egyik tulajdonosa, Koszorúsné Tóth Katalin önkormányzati képviselő, Dr. Horváthné dr. Köllner Pálma ügyvezető és Fohsz Tivadar alpolgármester az ünnepelt Kamilla néni társaságában.