Nőnapi csokor a Gózon Gyula Kamaraszínháztól

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

\"\"

 
A nők ma nem kapják meg azt a figyelmet és tiszteletet a társadalom részéről, amelyet megérdemelnének. Ma már mindennek van világnapja, annyiféle, hogy nincs is annyi nap a naptárban. Aztán a sok világnap csendben beleszürkül az érdektelenségbe. Nincs ez másképpen a nemzetközi nőnappal sem, hiába van több évtizedes hagyománya, ma már alig törődik vele valaki.
Töltsük meg új tartalommal a Nőnapot! Ne csak egy percig, egy csokor árva hóvirággal, hanem a figyelmünkkel ünnepeljük őket, tehetségüket, tudásukat, szépségüket, érzékenységüket, odaadásukat! Legyenek legalább néhány napig valóban csak Ők a középpontban!

A Gózon Gyula Kamaraszínház is csatlakozott a rendezvénysorozathoz.

Kislányoknak, anyukáknak, nagymamáknak, és mindenkinek, aki szereti a szép és magával ragadó mesét, ajánljuk a március 8-án szombaton 10.00 órától látható A Pincérfrakk utcai cicák című előadást.

Március 9-én vasárnap 19 óra 30 perctől Szabó Magda életébe nyerhetünk bepillantást Agyigó – Szabó Magda az Ember című színpadi est során. Kalauzaink Nagyváradi Erzsébet színművésznő és Gerendás Péter gitárművész.
 
Gózon Gyula Kamaraszínház