A Mézeskalács Óvoda csemetéi nyerték az idei Makk Marcit

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

\"\"

A győztesek

A Mézeskalács Óvoda Rákoscsaba utcai csoportja nyerte az idei Makk Marci sportvetélkedőt a Hétszínvirág Óvoda I. csoportja és a Betlehem Óvoda I. csoportja előtt. A rendező ezúttal a Csicsergő Óvoda volt Nagyné Szabó Etelka intézményvezető irányításával. A versenyt ezúttal is az Újlak Iskolában tartották.
A zsűriben számos önkormányzati képviselő is helyet kapott. Így Fohsz Tivadar rákoskerti, Dunai Mónika rákoscsabai, Koszorúsné Tóth Katalin és dr. Fenke Ferenc rákoskeresztúri képviselő. Fohsz Tivadar alpolgármesteri minőségében köszöntötte is a verseny résztvevőit.
A gyerekek Gold Gréta fitness edző vezényletére melegítettek be. Aztán jöttek a versenyszámok, az izgalmak és természetesen a verseny végi boldogság újlakos kivitelben.
A sportverseny ezúttal jó szolgálatot tett a gyerekek sokmozgásos, egészséges életmódra nevelésében. Ezért külön elismerésre méltó, hogy ilyen sok képviselő tartotta fontosnak részt venni az eseményen.

\"\"
Fotó: Szakács Zsuzsa

A zsűri a bemelegítő gyerekeket figyeli. Koszorúsné Tóth Katalin, a Hófehérke Óvoda vezetője, a gyerekek mozgásának nagy szakértője (az asztalnál középen, fekete felsőben), elmagyarázza dr. Fenke Ferencnek, aki az élet nagy dolgai között leginkább az urológiai tudományokban jártas, miért is fontos különösen a bemelegítés verseny előtt.