A minap elkészült kerítés védi a gyerekeket az Újakadémián

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

\"\"

Elkészült az új kerítés az Újakadémián. Koszorúsné Tóth Katalin kinyítja a biztonság kapuját a környék kicsinyei és szülei előtt.

Elkészült az Újakadémián lévő játszótér kerítése, nagyobb biztonságot nyújtva gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt. Bár a játszótéren sok új játékszer ad szórakozási alkalmat a kicsiknek, Koszorúsné Tóth Katalin, a körzet képviselője azonban tisztábban látja a hiányosságokat a laikus szemlélőnél. Megszüntette, eltávolítatta az EU szabványnak meg nem felelő, balesetveszélyes játszóeszközöket, de a megmaradtak közül is jónéhányat fel kell újítani.
A képviselő egyéni képviselői keretét a 2010-es választások idején kibővült körzet tervszerű és folyamatos fejlesztésére használja.
Így kerülhetett sor korábban a Pocak ABC körüli parkoló leaszfaltozására, kulturálttá tételére, a Borsó utca 64/C előtti közösségi parkoló kialakítására, melyben a lakóközösség is részt vállalt kisebb mértékben, vagy az 513. utcában lévő négyemeletes házak előtti közút, illetve parkoló színvonalas megújítására.
Az Újakadémián lévő körönd játszóterének kerítése az 525. tér fejlesztésének egyik első állomása.
A képviselő további erőfeszítéseket tesz a kedvelt közösségi tér környezetének megújítása érdekében.