Századszor is: Isten éltesse, Sári néni!

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

\"\"

Dr. Bényi Zsolt, dr. Fenke Ferenc, az ünnepelt Sári néni, Riz Levente és dr. Rúzsa Ágnes a köszöntés örömei közben.Elöl a családtagok: Zsuzsa lánya, Réka unokája és Sarolta dédunokája

A száz esztendős Szalmási Györgyné Fövényi Saroltát köszöntötte ma délután az önkormányzat vezetése: Riz Levente polgármester és dr. Rúzsa Ágnes jegyző. Az ünnepelt számára Rákoskeresztúr és Rákoshegy népének jókívánságait dr. Fenke Ferenc keresztúri és dr. Bényi Zsolt rákoshegyi képviselő tolmácsolta. Sári néni ugyanis a rákoshegyi Lőrinci úton lakik, de sok időt tölt a lányánál Rákoskeresztúron, a Pesti úton. Az ünnepi alkalmat is itt ülte meg a család, közösen a városi elöljárókkal.
Az ünnepelt 1913. november 13-án látta meg a napvilágot, s miután megélte a 100. születésnapját, le sem tagadhatná, hogy az ő szerencseszáma a 13-as.
Kedve ragyogó, étvágya kifogástalan, rendszeresen fodrász jár hozzá, külsejét még véletlenül se hanyagolja el. A szépasszonyos frizurához, a jó kedélyhez nem ritkán társulnak fiatalos, szépasszonyi gondolatok.
Közülük néhányat azonnal meg is osztott a köszöntők népes seregével, akik ezeken természetesen jót derültek.
Azt gondolták ugyanis, hogy a mama viccel!
Századszor is: Isten éltesse, Sári néni!