Kulturális ajándék keresztúriaknak a Családi napon (is)

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

\"\"

Várbíró Anita, dr. Fenke Ferenc kisfia társaságában és Petrőczy Dániel képviselők a színházterem bejáratánál köszöntötték az előadásra érkező családokat

Ezúttal is siker volt a Vigyázó Sándor Művelődési Ház mai Családi vasárnapja. Élénk érdeklődés mellett mutatta be a pécsi Bóbita Bábszínház együttese a klasszikus Grimm-mesét, a Hamupipőkét.
Mint azt a Tizenhetedik Online hírül adta, ezúttal a kettes, a hármas és a négyes választókerület családjai, ha igényeltek belépőt a művelődési házban előre, ingyenesen tekinthették meg az előadást. A jegyek árát Várbíró Anita, Petrőczy Dániel és dr. Fenke Ferenc képviselők állták önkormányzati keretükből.
A „páratlan hármas” nem először lepi meg a körzet családjait a kulturális ajándék ezen ízléses formájával. Közreműködésükkel tavaly ilyenkor például a Niels Holgersson meséjét tekinthették meg a családok, majd a három választókörzet lakói felnőtt előadásra is igényelhettek térítésmentes belépőket. Idén legközelebb november 16-án jöhetnek színházi előadásra a képviselők kulturális ajándékával a felnőttek. Akkor Szigligeti Ede: Liliomfi című darabja lesz műsoron.
A tapasztalat azt mutatja, a keresztúriak ismerik, szeretik, s élnek a képviselők biztosította lehetőséggel.