Önkormányzati jutalom kerületi rendőröknek

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

\"\"

A rendőrsapkák a pillanatra várnak. A jutalmazottak fegyelmezetten hallgatják Riz Levente köszöntő szavait az átadás előtt.  

A kerületi rendőrkapitányság huszonhat munkatársának, vezetőjének adott át pénzjutalmat ma délután Riz Levente polgármester. A bruttó 2 millió 650 ezer forintot – a levonások után 1 millió 536 ezer forint – azok kapták, akik idén az első félévében kiemelkedő szakmai munkát nyújtottak.
A polgármester köszöntőjében kiemelte, Rákosmente jó közbiztonsága elsősorban a kerületi kapitányság személyi állományának köszönhető. Kiemelte, a városrész önkormányzata eddig is megtett, és a jövőben megtesz minden tőle telhetőt, hogy segítse, ösztönözze a helyi rendőrök munkáját. Ezzel is szolgálva a kerület lakosságát.
A jutalom forrását az önkormányzati költségvetés mellett az egyéni képviselők önkormányzati kerete is gazdagította. E képviselők – Dunai Mónika, Szabó Tiborné, Várbíró Anita, illetve dr. Fenke Ferenc, Horváth Tamás, Petrőczy Dániel és Virág Mihály – jelen voltak a jutalmak átadásán is.

A jutalomosztáson részt vett Sarkadi István megbízott rendőrkapitány is.