Fejlesztések a Százszorszép Óvodában

  \"\"\"\"\"\" \"\"\"\"

\"\"

Hatvani Zoltán képviselő most számítógépet ajándékozott az óvodának

Hatvani Zoltán rákoskerti önkormányzati képviselő, aki támogatott bennünket egy új irodai számítógép vásárlásban. Ezzel a modern eszközzel most már gyorsan és akadály nélkül tudjuk a gyerekek étkezési díját rögzíteni, és a postaládánkba érkező e-maileket fogadni.
Önkormányzati és szülői segítséggel két csoportszobánkban újítottuk fel a parkettát, a mennyezetet és a falakat.
Alapítványunk támogatásával az omladozó kéményünket vakoltattuk és fenntartói segítséggel 200 négyzetméter gyepszőnyeget telepítettünk. A munkálatok végzésében óriási része volt gondnokainknak és az óvodánkban közösségi munkát végző fiatalembereknek. (Jogszabályi előírás szerint 50 órás közösségi szolgálatot kell teljesíteni minden olyan fiatalnak, aki 2016 után szerez érettségi bizonyítványt).
Huszti Sándor gondnokunk a nagy udvari rézsűt díszkővel rakta ki.
Egy kétgyermekes apukánk felajánlotta, hogy automata locsolórendszert épít udvarainkra, amennyiben megvásároljuk a hozzávaló eszközöket. Anyagiak híján ez ugyan még csak félautomata, de a rendszer elkészült, és így is kiválóan működik. Hamarosan a Rezgő utcai épület tetőfelújítása is elkezdődik, amit Fohsz Tivadar rákoskerti önkormányzati képviselő finanszíroz majd.
Hálás köszönet mindenkinek, aki segített és támogatott bennünket!

Béres Károlyné
óvodavezető