Hatodszor szervezett kosárversenyt a kupakirálynő

  \"\"\"\"\"\" \"\"\"\"

\"\"

A versenyzők gyűrűjében Koszorúsné Tóth Katalin, az egyes számú választókerület képviselője, fején az rendezvény hatodik alkalommal történt megrendezésének elismeréseként kapott tiarával. A kép bal szélén Tóth Ádám sportszervező.

Kupakirálynővé avatták ma délelőtt Koszorúsné Tóth Katalin önkormányzati képviselőt az Akadémia Újtelep köröndjén hatodik alkalommal megrendezett 525. CUP elnevezésű kosárlabda versenyen. A képviselő egyik rajongója egy csúcsos fejdíszt, korábbi korok előkelőségeinek megkülönböztető jelképét, egy tiarát illesztett a fejére, elismerve azt a következetes, nagyszerű munkát, amellyel hagyományt teremtve a sportnak, rendezvényével hat éve megmozgatja a kosárlabda szerelmeseit. Az esemény sportszervezője ezúttal is Tóth Ádám volt.
Kilátogatott a rendezvényre Virág Mihály képviselő is, aki a Tanár utcai játszótér csapatát szerette volna minél jobb helyezés elérésre ösztökélni.
A közönség soraiban láttuk Domokos Évát, a Keresztúri Kosársuli nagyszerű trénerét, aki munkájával sok tehetséget fedezett már föl a sportágnak. Ott volt a nézők között File Lajosné is, a Rákosmenti Egészségügyi és Szociális Központ megbízott vezetője, aki több, a versenyben résztvevő családtagjával együtt látogatott ki az eseményre.