Bringafesztivál rákoscsabai állomással

  \"\"\"\"\"\" \"\"\"\"

\"\"

Horváth Tamás, Dunai Mónika és Virág Mihály a Csaba Ház előtt csatlakozott a csömöri bringásokhoz

Fotó: Váradi Eszter

2013. június 29-30-án rendezték meg az első csömöri bringafesztivált, melynek célja a környező települések közötti kerékpáros közlekedés fejlesztésére irányítani a figyelmet.
Rákoscsaba önkormányzati képviselői is részt vettek a nagyszabású rendezvényen, amelynek keretében a Csaba Ház előtt felállított hivatalos pihenőponton Dunai Mónika, Virág Mihály, Horváth Tamás és tucatnyi csabai kerékpáros várta a biciklitúra résztvevőit.
Dunai Mónika, a Fidesz rákosmenti önkormányzati frakciójának vezetője kiemelte:
Rákosmentén soha nem épült annyi bicikliút, mint az elmúlt években a Fidesz-KDNP által vezetett önkormányzati ciklusok alatt. Erre büszkék vagyunk. Reméljük, hamarosan megvalósul az a tervünk is, hogy a Gödöllői-dombságtól egészen a Duna-partig el lehessen jutni kerékpárral a Rákos-patak mellett. Ez irányban már több eredményes tárgyalást folytattunk a környező települések vezetőivel – Riz Levente, Rákosmente polgármesterének vezetésével. Fontos, hogy együttműködjünk budapesti és agglomerációs szomszédainkkal, erre kiváló kezdeményezés a csömöri bringafesztivál, amelyhez nagy örömmel csatlakoztunk.

Kép, szöveg: Váradi Eszter