Budapest Polgárőr Kerülete

  \"\"\"\"\"\" \"\"\"\"

\"\"

A Delta Polgárőrség tagjainak társaságában Dunai Mónika önkormányzati képviselő és Krammer György Zsolt r. ezredes, kerületi kapitány

Dunai Mónika, a Fidesz rákosmenti önkormányzati frakciójának vezetője vette át Pannonhalmán a „Budapest Polgárőr Kerülete” kitüntető címet.
Az elismerést 2013. június 29-én az Országos Polgárőr Napon az Országos Polgárőr Szövetség adományozta Rákosmente Önkormányzatának azért, mert a Képviselő-testület kiemelkedően támogatja a kerület és a lakosság biztonságát szolgáló Delta Polgárőrség tevékenységét.
A kitüntető cím átadása dr. Pintér Sándor belügyminiszter, Papp Károly országos rendőrfőkapitány, dr. Tóth Tamás budapesti rendőrfőkapitány, Krammer György Zsolt Rákosmente rendőrkapitánya jelenlétében került átadásra.
 
\"\"
 
A díszes oklevél közelről
 
A Delta Polgárőrség tevékenységét méltatva Dunai Mónika hangsúlyozta:
– A Fidesz frakció eddig is megadott és a jövőben is minden segítséget megad azoknak a szervezeteknek, amelyek a Rákosmentén élők személyes és vagyoni biztonságát szolgálják. A rendőrség, a polgárőrség és az önkormányzat együttműködésének köszönhetően Rákosmente ezen a területen is jobban teljesít. Köszönöm értékes szolgálatukat, a további eredményes tevékenységükhöz sok erőt és kitartást kívánok!

Rákosmente Önkormányzata