Bújj bele a tavaszba! – Zsigár Cecilia divatrovata

  \"\"\"\"\"\" \"\"\"\"

\"\"

Szeretnéd, hogy a Te szekrényed is tavasz-illatot árasszon? Új, eredeti, az egyéniségedet tükröző tavaszi ruhákat szeretnél?
A természet megújul és felveszik virágruhájukat a fák és a bokrok, viruljunk ki mi is. Hajrá, újítsuk fel a ruhatárunkat! Vegyük elő, nézzük át a könnyű, lenge, a tavaszt és a nyár színeit idéző ruháinkat. Próbáljuk fel újra őket. Nézzük meg a varrást, a gombokat. Javítsuk ki, ha hibát találunk. Varrjuk fel a hiányzó gombot, cseréljük ki a cipzárat, ha akad, varrjuk meg, ha felfeslett a varrás.
Mindig mossuk ki, és frissen, illatosan megújulva tegyük vissza a szekrénybe, hogy ne csak a természet árassza a fűszeres balzsamos illatot, hanem a mi szekrényünk is. Ezt a műveletet minden évszakváltásnál érdemes megtenni.
Ilyenkor láthatjuk, hogy melyek azok a ruháink, amelyekről talán már megfeledkeztünk, mégis újra jól esik belebújni. Mi az, ami már nem jó ránk, vagy csak egyszerűen nem érezzük jól magunkat benne. Kiderül, mi az, ami hiányzik, amire feltétlenül szükségünk van.
Sokat spórolhatunk, ha listát készítünk, mert így nem hagyjuk, hogy a kirakat és a választék elcsábítson bennünket.
Használd a képzelőerőd, és egyfajta játéknak fogd fel az egészet. A régiből újat varázsolni sokkal könnyebb, mint hinnéd.
Ha ez nem sikerülne, örömmel segítek ebben!
Zsigár  Cecilia
textílművész
20 527-3821